Ако папката с третия проучвателен мандат бъде връчена на БСП, ГЕРБ

...
Ако папката с третия проучвателен мандат бъде връчена на БСП, ГЕРБ
Коментари Харесай

Захариева: Ако третият мандат отиде в БСП, ще водим разговори с тях

„ Ако досието с третия изследователски мандат бъде връчена на Българска социалистическа партия,  ГЕРБ ще води диалози с партията на Корнелия Нинова ”. Това разгласи в студиото на депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС  Екатерина Захариева пред Нова телевизия.

Тя дефинира сходен диалог като  „ сложен ” и „ съвсем неосъществим ” . Причината – Българска социалистическа партия е единствената партия, за която има общо решение на Конгреса на ГЕРБ – да не се влиза в коалиция със столетницата. Захариева посочи, че от  ГЕРБ са провели диалози с всички политически сили , в това число „ Продължаваме Промяната ”.

Народният представител отхвърли да предвижда у кого ще отиде досието с третия мандат, само че съобщи, че съгласно нея  възможностите за сформиране на кабинет са дребни . Захариева акцентира че с „ Демократична България ” ГЕРБ имат най-вече общи визии, а Политическа партия назова „ лява популистка партия ”.

Коментар пристигна и за енергетиката. По думите ѝ хората от  Политическа партия са пристигнали от първия ден, с цел да пазят свои персонални ползи . „ Всеки, който малко схваща от енергетика, прави на пух и прахуляк това, което са подписали. За всички към този момент е ясно, че то е подписано, единствено с цел да се съгласи Европейската комисия за малоумния им план от не знам си какъв брой акумулатори, с които ще станат за смях в целия свят ”, сподели депутатът от ГЕРБ.СДС.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР